1. Dispozitii introductive

Conditiile aceastea de utilizare marcheaza obligatiile si drepturile reciproce intre platforma ziuaonline.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor ziuaonline.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati ce decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet ziuaonline.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor ziuaonline.ro.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare de indata dupa publicarea acestora pe site-ul web.

ziuaonline.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru exactitatea informatiilor oferite de parteneri, inclusiv descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, este recomandat sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din ziuaonline.ro. Toate produsele afisate sunt supuse conditiilor stabilite de terti si ziuaonline.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare de servicii

Termenii acestia furnizeaza accesul si utilizarea serviciilor ziuaonline.ro si servesc ca si acord legal intre dumneavostra si ziuaonline.ro. Accesand ziuaonline.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu acesti termeni si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot exista restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor ziuaonline.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de instrumente software-ul sau sisteme care au sau ar putea avea un impact nefavorabil asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri asupra acestui server, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si trimiterea de informatii

ziuaonline.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de adresa de email a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da aprobare in vederea trasmiterii de informatii si de comunicare comerciala aferente serviciului. Tot odata, utilizatorul isi poate retrage acordul in orice moment.

Pentru informatii detaliate privind Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, va rugam sa consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana care website-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site si protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, sisteme software sau alte sisteme care au sau ar putea avea un impact deficitar asupra functionarii site-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora in platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile ce ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de posta electronica: admin{@}ziuaonline.ro.

Ultima actualizare 01.03.2023.